• Senior akademie

05.11.2019 / Série čtrnácti bezplatných přednášek zaměřených na prevenci kriminality nabídne takzvaná "Senior akademie". První přednáška se uskuteční ve středu 6. listopadu ve 13.30 hodin v radotínském domě s pečovatelskou službou v ulici K Cementárně.
  • Městská část předala Nadaci Pink Bubble šek na 39 tisíc korun

23.10.2019 / Starosta Městské části Praha 16 Karel Hanzlík a místostarosta Miroslav Knotek dnes předali ředitelce Nadace Pink Bubble Martině Mecerové šek na částku, která pochází ze vstupného prvního dne nového bazénu a z příspěvků vybraných během Radotínského burčákobraní. Celkem jde o 39 368 Kč.
  • V Radotíně byl slavnostně otevřen krytý bazén

02.09.2019 / Krytý bazén v Radotíně byl slavnostně otevřen v pondělí 2. září za přítomnosti radního Hlavního města Prahy Víta Šimrala, senátora Pavla Fischera, zástupců Městské části Praha 16 Karla Hanzlíka a Miroslava Knotka.
  • Jak dál s budovou radotínského nádraží?

29.08.2019 / Historická budova radotínského vlakového nádraží není součástí připravované investiční akce optimalizace trati ze Smíchova do Černošic. Bourat se ale nebude. Městská část Praha 16 proto hledá pro nádražní budovu nové využití.
  • Slavnostní otevření BAZÉNU RADOTÍN

28.08.2019 / V pondělí 2. září od 9.30 hodin se uskuteční slavnostní otevření nového krytého bazénu v Radotíně. S akcí „Plaveme pro radost“ si můžete od 10 do 15 hodin zasoutěžit o různé ceny.
  • Nová moderní kotelna v Radotíně - další krok k projektu "Centra Radotín"

19.07.2019 / 11. července byla na starém Sídlišti v Radotíně otevřena nová kotelna. Předání se zúčastnili představitelé Městské části Praha 16 a společnosti Veolia Energie. Přemístění kotelny z původní lokality u ulice Na Betonce významně pomůže k rozvoji Radotína - jde o další krok k realizaci velkého stavebního projektu "Centra Radotín".
  • V Praze 16 můžete platit kartou

12.07.2019 / Na radotínské radnici lze od července platit veškeré poplatky či nájemné pohodlně platebními kartami. Rovněž to platí i o zřízených organizacích Městské části Praha 16, takže na vstupné do kina, kulturního střediska nebo registrační poplatky v místní knihovně už klienti nepotřebují hotovost jako dosud.
  • Odstávka elektrické energie

09.07.2019 / Vzhledem k plánované odstávce elektrické energie dojde ve čtvrtek 11. července od 8 do 14 hodin k omezení provozu Úřadu městské části Praha 16. Kvůli přerušené dodávce elektřiny tak nebudou fungovat IT systémy (například Czech Point, platební terminály) v budově radnice v ulici Václava Balého 23/3.
  • Finance radnice pod novým vedením

05.06.2019 / Na přelomu května a června 2019 bylo předáno pomyslné žezlo ve vedení Odboru ekonomického radotínského úřadu. Po 24 letech ho symbolicky předala paní Marta Tišlová nové posile paní Kateřině Valínové, DiS.
  • Radotínští dobrovolní hasiči mají novou zbrojnici

30.05.2019 / Zcela nové a moderní zázemí pro dobrovolné hasiče bylo slavnostně otevřeno ve středu 29. května v Praze-Radotíně. Stavba vyšla na 35 milionů korun. Přibližně 25 miliony se na ní podílelo Hlavní město Praha.